Elegánsia Accessoires

Welkom bij Elegánsia Accessoires!

Eindelijk is het van start gegaan en dit gaan wij natuurlijk niet alleen doen. Dit is mogelijk door iedereen die Elegánsia heeft geïnspireerd en steunt. Ook samen met jou, de persoon die dit leest. Naast wisselende collecties en stylings in de online boutique, zijn er ook deze Elegánsia blogs. Blogs om gewoon heel fijn over damestassen te praten, maar ook om anderen aan het denken te zetten en bewuster te maken van de materialen en producten die zij kiezen. Er zijn enkele belangrijke kenmerken die wij vooraf willen delen. Als het neerkomt op damestassen worden wij een beetje eigenwijs. 


Geen tas is hetzelfde en noemen wij niet zomaar een tas. Elegánsia Accessoires spreekt van damestassen die wij aanbieden. Bovendien is er een duidelijk onderscheid tussen handtassen en schoudertassen. Een schoudertas draag je om de schouders. Een handtas in de hand, ondanks dat deze vrijwel altijd als extra een verstelbare schouderband heeft. Inmiddels zijn er damestassen die daadwerkelijk zowel met een handvat als schouderband worden geproduceerd. Deze noemen wij graag handtassen. Ook houdt Elegánsia van kleur. 


Wij selecteren veel modellen die in verschillende kleuren worden geproduceerd. Bovendien zullen wij eerder kiezen voor ijzerwerk dat goudkleurig is. Er hoort bij een damestas ook wat gezelschap. Daarom bieden wij tas accessoires, portemonnees en kaarthouders. Om het plaatje compleet te maken zijn bijouterieën als oorbellen en broches onmisbaar. Deze moeten natuurlijk zo veel mogelijk passen bij de damestassen die wij bieden. Ook hier is met zorg over nagedacht. Naast de online boutique zijn wij ook zeer actief op Instagram, dit doen wij onder de naam elegánsia_accessoires. 


Op Instagram plaatsen wij de foto's van de nieuwste damestassen het eerst. Ook plaatsen wij hier uitgebreid de stylings. In de stories nemen wij exclusieve kijkjes achter de schermen op. Dit is een manier om Elegánsia te volgen in het werk, de beste collecties en stylings samen te stellen. Bekijk naast onze homepage en de collecties ook de andere menu's en wees op deze wijze juist geïnformeerd, over de wijze waarop Elegánsia Accessoires opereert. Log regelmatig in voor de stylings en blogs die wij plaatsen. Ontdek op welke dagen wij dit doen. 


Op naar een prettige en langdurige samenwerking!