Vanaf €20,- Gratis Verzending! + 10% korting t/m 4-10 op alle bestellingen!

Disclaimer

Shopify

Elegánsia Accessoires.com wordt mogelijk gemaakt door Shopify. De website en alle geplaatste content vallen onder de verantwoordelijkheid van Elegánsia Accessoires. De onderneming kan niet aansprakelijk worden gesteld in situaties van onmacht m.b.t. het gebruik van de website.

Voorraad

Elegánsia opereert vanuit Nederland en werkt met een voorraad vanuit Nederland. De voorraad voor elk product is beperkt omdat wij meerdere en snel opvolgende collecties aanbieden.

Expertise

De adviezen die worden gegeven in de stylings en in de blogs komen vanuit affiniteit, passie en persoonlijke ervaring. Wij zijn geen officiële instantie, maar zijn gewoon goed in wat wij doen.

Taal

Wij opereren in de Nederlandse taal. Het Frans, Engels en Spaans worden gebruikt als middelen om te vertalen. Ook geven wij antwoord in deze talen indien wij service gerichte vragen krijgen van klanten. 

Foto gebruik

Elegánsia Accessoires maakt geen gebruik van fotoshop in de collecties en stylings. Aan de hand van camera's met de juiste pixels maken wij scherpe, mooie en realistische foto's. Zo proberen wij beter in te spelen op wat klanten kunnen verwachten.