Vanaf €20,- Gratis Verzending! + 10% korting t/m 4-10 op alle bestellingen!

Over Elegánsia

Elegánsia Accessoires- Voor vrouwen met een eigen style

Geen merken, maar in alle respect voor de haute couture

Aan de hand van de collecties die wij vier keer per jaar lanceren, is er één ding wat wij werkelijk belangrijk vinden en dat is vrouwen blij maken. Dit is de dagelijkse missie van Elegánsia. Bovendien zijn wij een beetje eigenzinnig want wij schrijven graag een eigen verhaal. Elegánsia biedt geen merken, maar onderneemt in alle respect voor de haute couture waar wij ons ook zeer sterk door laten inspireren.

Elegánsia Accessoires biedt modeaccessoires voor vrouwen met een eigen style. In de stijl zoals wij vrouwen graag zien en dat is elegant. Wanneer vrouwen elegant zijn, zijn zij op hen best en mooist. De damestassen zijn de unique selling point in de online boutique en worden op de andere accessoires afgestemd. Graag laten wij op allerlei manieren onze expertise blijken om vrouwen goed op weg te helpen.

Naast de online boutique zijn wij vooral actief op Instagram. Elegánsia maakt geen gebruik van influencers op social media, maar zoeken zelf ambassadrices die in de visie passen en bij voorkeur klant zijn. Op zowel Instagram als de e-mail geven wij antwoorden op vragen. Deze zijn altijd welkom! Houd de website regelmatig in de gaten voor onze blogs.