Vanaf €20,- Gratis Verzending! + 10% korting t/m 4-10 op alle bestellingen!

Verzending

De prijzen die worden aangeboden op de website zijn altijd definitief met  mogelijke extra bijkomende verzendkosten. Verzending is alleen mogelijk vanuit Nederland naar adressen in Nederland, Frankrijk, België en Luxemburg. 

Het is mogelijk om de bestellingen te retourneren, mits het gaat om een product dat hiervan is uitgezonderd zoals alle bijouterieën. Het retourproces verzorgd de klant op dit moment nog zelfstandig (met uitzondering van adressen in Rotterdam). Door het terug te verzenden naar Elegánsia Accessoires op een door de onderneming aangewezen vervoerder. De gemaakte kosten worden achteraf vergoed. Er gelden ook een aantal voorwaarden om te mogen retourneren.

Lees altijd de Algemene Voorwaarden en het Privacybeleid. 

Voor de bezorging van de bestellingen in Nederland (buiten Rotterdam), Frankrijk, België en Luxemburg maakt Elegánsia Accessoires gebruik van de diensten van externe postbedrijven. Dit zijn DPD en Red je Pakketje. In de regio Rotterdam doen wij de bezorging en afhaal zelfstandig. Wij streven altijd naar een verzending binnen 2 dagen en een bezorging binnen 5 dagen. Voor vragen over bestellingen en problemen kunt u direct terecht bij Elegánsia Accessoires door een e-mail te sturen naar info@elegansia-service.com. Dit mag u doen in de talen Nederlands, Frans, Spaans en Engels.